کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
قرار گرفتن مقدار کمی کامپوزیت روی سطح دندان خشک کردن آن (اتصال کامپوزیت و خشک کردن آن با نور مخصوص ممکن است چند بار و چند لایه انجام شود)
برخلاف تصور برخی افراد، کامپوزیت به دندان طبیعی شما آسیبی نمیرساند. جنس کامپوزیت از ماده خمیرمانندی است که با یک نور آبی تثبیت میشود.
سهولت فرمدهی، جذب کم آب، مقاومت بالا و حداقل حساسیت بعد از درمان
لمینت و کامپوزیت دو روش متداول در زمینه ترمیم و زیبایی دندانها هستند، هرکدام ویژگیها و مزایا خاص خود را دارند. در لمینت دندانها لایههای نازکی از مواد مختلف مانند پرسلن یا رزین را بر روی سطح ظاهری دندان قرار میگیرد، در حالی که کامپوزیت از مواد ترکیبی از رزین و مواد پرکننده تشکیل شده و به صورت مستقیم بر روی دندان قرار میگیرد.
مرحله اول این فرایند، تمیز کردن دندان است. برای اطمینان از اتصال قوی کامپوزیت به دندان، دندانپزشک با پولیش کردن سطح دندان، هرگونه لکه، پلاک، یا جرم را از بین میبرد. بعد از تمیزی نوبت به آماده کردن دندان یا دندانها میرسد.
این مرحله شامل فرم دهی به کامپوزیت برای طبیعی بنظر رسیدن و سپس پولیش کردن است تا سطحی صاف و زیبا برای دندان ایجاد شود.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
همچنین بهترین دندانپزشک زیبایی شرایط کامپوزیت دندان با استفاده از تجربه و تخصص خود، تغییر مثبتی در دندانها و لبخند شما ایجاد میکند.
مسواک زدن: روزانه حداقل دو بار مسواک بزنید، به ویژه بعد از وعدههای غذایی.
همچنین، افراد حساس به مواد مورد استفاده در کامپوزیت نیز باید از این گزینه خودداری کنند و به جای آن گزینههای مناسبتر را در نظر بگیرند.
مصرف این مواد را محدود کنید و بعد از مصرف آنها دندانهای خود را بشویید.
هر کدام از برندهای مختلف کامپوزیت موجود در بازار طیف رنگی متفاوتی دارند.
عمق حفره: عمق حفرهای که باید پر شود، نقش مهمی در میزان درد دارد. هر چه حفره عمیقتر باشد، احتمال درگیری بیشتر عصب و حساسیت افزایش مییابد.
روش انجام و کارایی بلیچینگ و کامپوزیت دندان کاملاً متفاوت است.